söndag 28 april 2019

nu Är det vår!


Den kom till slut, VÅREN! Eller nästan så det blev sommar på en gång... Termometern visar över +20, fåglarna är smått galna av eufori, strumporna har åkt av och vissa modiga personer i min närhet har tom BADAT!


Mina goda vänners fågelholksvägg väntar på hyresgästerna... ;)

Med solen, ljuset och värmen så känns livet och dagarna lättare. Jag har alltid lätt till skratt, och skrattar gör jag ofta, men många gånger med gråten i halsen. Sorgen ger mej käftsmällar många gånger om dagen, men jag tar mej igenom dem och jag blir inte rädd för dem längre. Så här kommer det att vara och jag är glad att minnena är så starka, för jag vill minnas! Det är ju bara minnena som finns kvar...

Kram torpmormor3 kommentarer:

 1. Visst är det vår på riktigt nu! Så mycket vackert ute att glädjas åt, även om det säkert känns svårt för dej med alla minnen, men du verkar ju var på rätt väg och kan kombinera både glädjen och sorgen! Så fint!
  Ja, gläd dej nu åt allt vacker omkring dej! Det är verkligen en vidunerlig tid nu och så otroligt snabbt allt går!
  Underbara fågelholkar!
  Varma kramar från Lisa

  SvaraRadera
 2. Våren kommer även om den för dig gör ont. Alla årstider och speciella helger och bemärkelsedagar smärtar. Men du kan skriva om det, en styrka! Att orka se det vackra är så läkande. Jag beundrar dig och önskar dig ro i själen.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Hejsan härligt med vår och värme. Känner igen det du skriver om sorg. Vi förlorade en son för sex år sedan i en brand. Och sedan förlorade jag min pappar och min enda vän i rask takt. Livet är tufft och man försöker hitta glädjen idet lilla. Ha en fin dag kram Nina

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!