onsdag 26 februari 2020

odlingslusten


Solen skiner, men hua vilka kyliga vindar! Inne på verandan värmer det gott, men någon "utefika" har en inte någon längtan efter. Snön de talade om verkar hålla sig i de södra delarna av Uppland, och det tackar jag för! :)


Idag kom mina tomatfrön i jorden. Jag har verkligen intalat mej själv om att det är vansinne att odla så mycket tomater till en person i hushållet, MEN jag sådde tio olika sorter av bara farten...
Det är ju så kul att dela med sig av både plantor och tomater till släkt och vänner, så det blir nog bra det här! :)

Ha det gott!
torpmormor

5 kommentarer:

 1. Såklart du ska så så många tomatsorter som du är van! Du har ju plats för dem också. Det är tillfredsställande att se när de gror och börjar växa till sig, väl värd all möda. Och så gläder du många i din bekantskapskrets!

  Må gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Härligt med egna tomater!! Och vilken fin gåva att ge av om det blir ett överflöd.
  I sommar hoppas jag på egna tomater i växthuset. Det drömmer jag om nu när snön yr utanför fönstret.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Så härligt med dina tomatodlingar och så skönt att du slipper snön och kan njuta av våren. Här i norra Östergötland har det snöat rejält och är full vinter nu! Hela dagen idag och alla snödroppar och krokusar ligger under snötäcket nu. Nåja, det är lite ljusare i alla fall och penséerna har fått komma in i värmen. Få se hur länge det håller i ser. Vi har ju ändå ljuset och minsta lilla sol som kommer smälter ju bort snön helt säkert.
  Åh, så härligt med egna tomater! Något att se fram emot! Jag ska nog satsa lite på tomater i år, men köper nog plantor istället.
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Så härligt att börja med vårsådden och få lite vårkänslor! Inte så dumt att få egna tomater!
  Efter några dagars snöande här har solen lyst värmande idag och man kunde till och med se några som fikade ute!
  Trevlig Helg
  Kram

  SvaraRadera
 5. As reported by Stanford Medical, It is really the SINGLE reason this country's women get to live 10 years more and weigh on average 42 lbs less than us.

  (Just so you know, it has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING related to "HOW" they are eating.)

  BTW, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

  Click this link to uncover if this brief quiz can help you decipher your true weight loss potential

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!