onsdag 19 februari 2020

tråkigt i köket
Att laga mat till mej själv har blivit jobbig, men egentligen en bagatell i sammanhanget. Att komma hem från jobbet en fredagskväll och känna glädjen av lite fredagsmys, det finns inte längre. Jag försöker komma på nya rutiner, men det är svårt trots att det nu gått över ett år sedan jag blev ensam.

I fredags köpte jag en färdig pizzabotten och klämde ut halva degen i en pajform. All fyllning höll sig kvar på pizzan och den gick lätt att ta ur och dela i så många bitar jag orkade äta... Enkelt, snabbt och gott när man är riktigt hungrig... För hur kul är det att äta en tallrik yoghurt till fredagsmys... ;)

Idag är jag ledig, solen skiner och jag ska ge mej ut på en liten skogspromenad och se om jag hittar lite björkris. Men först; EN TALLRIK YOGHURT! :) 

Allt gott!
torpmormor


5 kommentarer:

 1. Men så smart! Använda pajform till min sparade frysta pizzadeg ska göra! Jag lagar all mat med lust, men så har jag tiden, vilket du inte har. Vi sitter ju i olika sits också, jag har ju själv valt min ensamhet som jag inte alls känner av, jag är själv... men inte ensam.

  Tack för din fina kommentar om det stilsäkra hos mig!

  Önskar dig en fin onsdag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Jag kan verkligen förstå att du känner dej ensam i köket, och kanske särskilt i veckosluten. Det måste kännas tomt vid de tillfällena.
  Smart att göra egen pizza och det ser väldigt god ut!
  Själv lagar jag all min mat och gör storkok som jag fryser in och tycker också att det är kul och mysigt. Jag har ju också valt min ensamhet, precis som Eva-Mari här ovan, och då blir det ju lite annorlunda.
  Allt gott till dej!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Det var fiffigt! Jag har fastnat för de färdiga stenugnsbakade bottnarna. Smidiga att ta med också och bara baka av snabbt med fyllning. Tar med till stugan ibland. Sist blev det vit pizza med creme fraiche, Västerbotten och efter ugnen toppad med lite röd rom och rödlök och gräslök. Men mäktig så en snibb eller två räcker. Ja jag kan tänka att det är svårt just sånt man tar för givet som lite fredagsmys ihop. Tänker på Dig!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

  And getting it running is as simple as 1--2--3!

  Here is how it works...

  STEP 1. Tell the system what affiliate products the system will push
  STEP 2. Add PUSH button traffic (this LITERALLY takes 2 minutes)
  STEP 3. See how the affiliate products system explode your list and sell your affiliate products all by itself!

  Do you want to start making profits???

  You can test-drive the system for yourself risk free...

  SvaraRadera
 5. Strange "water hack" burns 2 lbs in your sleep

  More than 160 000 women and men are trying a simple and secret "liquids hack" to drop 1-2 lbs every night while they sleep.

  It is very easy and works on everybody.

  Here's how you can do it yourself:

  1) Get a drinking glass and fill it up with water half glass

  2) And then learn this crazy HACK

  so you'll become 1-2 lbs lighter the next day!

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!