onsdag 3 april 2019

summertime


Äntligen april och sommartid! Som denna mörkrädda människa väntat på detta! Men om sanningen ska fram så har jag blivit sjukt mycket modigare vad gällande att bo i skogen i mörkret. Kan till och med gå ut i tvättstugan om kvällarna! :)


Denna vecka har vi plockat fram alla påsksakerna på jobbet. Det är så roligt att pynta och plocka fram inför öppning. Men efter mindre än en timme var det glest mellan påsktupparna... ;)

Ha en fin onsdag!
Torpmormor

4 kommentarer:

 1. Åh en sån som på översta bilden hade jag som liten. Den lille till vänster. Så de har väl 50 år på nacken :) Härligt med sommartid, april, ljuset och tillförsikt.
  Tänker på Dig!
  Varm kram Annika

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att våren äntligen är här, med allt vad det innebär, inte minst ljuset! Åh, så mycket fint påskpynt du har! Härligt med allt det gula.
  Skönt att inte vara mörkrädd, men jobbigt om man känner så, speciellt om man bor mitt i skogen. Men jag är nog mera mörkrädd i en stad.
  Njut av aprilljuset!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Älskar denna tiden äntligen vår. Fina påsksaker roligt att pynta tycker jag också. Ha en fin helg kram från Nina

  SvaraRadera
 4. Härligt att gå mot varmare och ljusare tider.
  Du blir bara starkare och starkare eftersom du MÅSTE. Tyvärr förknippar många mörkret som läskigt - men mörkret är helt ofarligt. MEN med all säkerhet är det oftast då som tjuvar och banditer sätter in. Men med all säkerhet hittar de inte till Mormortorpet.
  Oj vilken guldgruva du jobbar med. Du kan säkert hitta många fina fynd där. Vill du avslöja vart du jobbar med vore det roligt. Själv jobbar jag på ett medicinskföretag i Uppsala.
  Kram o trevlig helg.

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!