onsdag 10 april 2019

livet efter dejKatten och jag stylar om i sovrummet och försöker se framåt så gott det går. Den gamla dubbelsängen kändes så sorglig och gjorde mej påmind hela tiden om hur halv jag känner mej. Nu har jag köpt en fin ny 140-säng som passar mej och katten perfekt.


Gardinuppfållning in process...men det duger gott utan ett tag till tills orken kommer...


Igår var det mannens födelsedag och jag tände lyktor på verkstadsbron. Det är där jag känner hans närvaro i varje skruv, mutter och pinal. Alla dagar är sorgliga, men de speciella dagarna är extra svåra såklart. Det går ju, det fungerar. Folk säger att jag är stark, men vad har jag att välja på!? Livet måste ju gå vidare. Vi är en stor varm familj som tar hand om varandra och förstår alla konstiga tankar och känslor som dyker upp. Det ger styrka! <3

Det är mycket sorg och känslor här på bloggen nu, detta är en liten ventil att skriva av mej lite. Läs om ni vill och strunta i det annars om det känns trist att läsa om sorg och ledsamheter.
KRAM till Er alla fina!


6 kommentarer:

 1. Förstår att det känns extra tungt såna dagar!
  Jag tycker att det är fint att du delar med dig av dina tankar och din sorg! Det är ju en del av ditt liv nu!
  Skönt att du har en familj som stöttar. Det betyder mycket, och du betyder säkert mycket för dem också!
  Det låter mysigt med en katt som delar din vardag! Jag är glad att du har en liten kisse. Det blir ju ett litet sällskap!
  Skickar en stor kram och önskar dig en fin kväll!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Det måste kännas extra svårt en sådan dag. Så fint du gjort på verkstadsbron! Skönt ändå att du har familj som stöttar, sånt betyder mycket. Härligt att ha katten, som säkert betyder mycket för dej.
  Så fint i ditt sovrum och vilken process det måste vara att just ändra om efter nuvarande omständigheter.
  Varma kramar till dej!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Många kramar till Dig! Fint att Du har familjen och missen omkring Dig. Allt måste få ta tid.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Bra att du kan göra förändringar fastän det gör ont. Att inse att livet går vidare och att göra det bästa av situationen är en styrka. Skönt att du har en varm och kärleksfull familj runt dig, då kan du tillåta dig att få vara svag och liten ibland. Vissa dagar är svårare än andra...

  Varma kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Så fint du fått det och så fint du skriver. Så bra att du har katten Thomas. Vet av egen erfarenhet att katter älskar tulpaner. Hade katt i 19 år. Ibland låg blomman kvar på bordet - avbiten. Men den katten hade märkliga matvanor. Han älskade majskorn, sparris och havregrynsgröt. Ha en fin dag!

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!