lördag 4 maj 2019

trädkramare


Ja, sommaren i april verkar vara ett minne blott. Men det är väl detta som är normaltemperatur i början av maj. Fast det var ju väldans gött med lite aprilsommar... ;)

Fick höra av en vän att man ska krama gamla ekar så får man styrka och kraft av dem. Jag nöjde mej med att fota, tyckte det gav kraft också. Men nästa gång jag kommer till "gammeleken" ska jag nog ge hen en kram!


En liten biltur tog oss (mej och en väninna) till Dalälven. Vatten ger också kraft, dock något mera svårkramat. Men vackert och avstressande.


Idag blev det tävlingsdebut för barnbarnet och hennes fina Bibbi. Två starter, varav den ena felfri, var ju jättekul! Mormor fick det ärofyllda jobbet som markserviceperson. 


Bildbevis! :)

Kram och trevlig lördagskväll!
torpmormor

2 kommentarer:

 1. Så märkligt det kan bli, precis som uppochnedvända världen, när april och maj byter plats liksom. All växtlighet har ju hunnit så långt, så man blir ju lite orolig över hur körsbärsblommorna ska klara sej.
  Nåja, vackert är det i alla fall även om det är kallt. Härlig utflykt för dej och kul med barnbarnet och att vara till lite nytta kanske..
  Ge eken en kram - man vet ju aldrig!
  Ha en fortsatt skön söndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Att krama gamla träd ger lugn och energi. Ekar kanske ger extra mycket kraft? Såklart du ska krama gammeleken!
  Kul att följa barnbarnens aktiviteter. Jag är impad över att du vågar krama en häst!

  Ha det gott.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!