söndag 12 maj 2019

full rulle i helgen


I helgen blev det grillpremiär för oss. Så himla gott och fantastiskt när någon annan tar på sig grillsysslan. (läs dottern Sara) Det tråkiga är ju att man som grillmästare luktar typ rökt böckling hela kvällen sen... 


En rabarberpaj från årets första saftiga rabarber blev det också. Det blev huggsexa om sista skrapet i formen. Så ska det vara, då vet man att det smakade! :)


Yngsta barnbarnet tillverkade en skylt till sin egna pallkrage på odlingslotten. Riktigt fin blev den när hon till sist sprayade den knallrosa. Den kommer att synas bra i grönskan!

Det var flera som undrade över mina gröna odlingssäckar som jag planterat tomater i. Jag har köpt dem från wexthuset.com, de heter Vigoroot och finns i flera storlekar. 

Ha en fortsatt fin söndagskväll, govänner.
Själv landar jag i soffan. Det tar på att ha barn och barnbarn i huset...
Kram torpmormor3 kommentarer:

 1. Så härligt med barn och barnbarn på besök och grillning är ju ett typiskt sommartecken och skönt att slippa grilla själv.
  Ja, den rabarberpajen ser jättegod ut och så kul när det uppskattas!
  Ha en fortsatt fin söndagskväll!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Vilken myshelg ni haft! Det där med grillning saknar jag mycket, det blir inte alls detsamma med en elgrill på balkongen. Nog för att får njuta hos döttrarna men spontangrillning blir det liksom inte. Men rabarberpaj kan jag njuta av själv även om inte årets avnjutits än.

  Må gott.
  Kramar från Eva-Mari, som mycket riktigt har återtagit formen efter knäop och har svårt att tygla den uppdämda kraften!

  SvaraRadera
 3. Till min stora glädje har jag inte fått familjens förtroende som förste grillare...ännu...så det är skönt när andra vill briljera med grillpinnarna.../Lilla gummann

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!