fredag 9 januari 2015

sommarlängtan...


Att leva i nuet och njuta av våra underbara årstider är fantastiskt. Men, jag måste erkänna att jag har lite sommarlängtan... Denna bild tog jag för ett par år sedan på Motala Motormuseum. Önskar jag hade alla dessa saker till vår retro-vagn! Samlandet fortsätter. Har ni inte besökt detta museum, så gör det vetja!

Tusen tack för allt pepp inför ett friskare liv!
Nja, det går så där...kan jag informera. 

Kram och trevlig helg!
Mormor i torpet

7 kommentarer:

 1. Vilken läcker retrovagn! En sån skulle man ha och puttra iväg i!
  Ja, nu längtar jag efter LJUSET mest! Vintern är väl som den är och ännu får vi nog räkna med många köldknäppar och snöblask! Himla trist tid är det, men ....det gäller att hålla ut!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Verkar vara ett intressant museum det där i Motala. Vore kul att dra dit i sommar. Är rätt trött på vintern men nu har ju nästan halva vintern gått. För visst är väl mars en vårmånad?/Lilla gummann

  SvaraRadera
 3. Kul med retrovagn! Har också samlat en del eftersom det finns retrobilar i familjen och sen fick samlandet liksom ett eget liv, men jag kan tänka mig att skiljas från några prylar. Om du mejlar mig dina önskemål på anette.brunsell@gmail.com så ska jag kolla vad jag har.

  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 4. Jag längtar framförallt efter ljuset! Sen är det väl bara att inse att vintern är inte slut och det blir inte vår direkt bara för julen är undanplockad. Men lite nystart blir det ju alla fall.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Motormuseet är verkligen värt ett besök då och då... Tror jag också har en bild på husvagnen och tillbehören från något av våra besök där.
  Längtar till våren... längtar efter att ta fram husbilen igen... :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh vilken läcker bild! Till och med jag skulle kunna tänka mig en semestervecka i husvagn om det såg ut så där!

  Ha en fortsatt fin helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Lite sommarlängtan finns, men jag försöker att ta vara på tiden nu och planera lite för sommaren. Den bästa tiden är egentligen nu när vi har allt framför oss.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!