måndag 5 augusti 2019

mycket tårta i magen...


Sommarkalasen avlöser varandra för oss i semestertider. Vi har verkligen lyckats födas under sommaren de flesta av oss. Härligt med tårtkalas, men ibland kan det nästan bli för mycket av det goda...Lilla Edith, vårt yngsta barnbarn firade 7 år och farsgubben min fyllde 79 dagen efter.


Min pigga och krya lilla pappa som är mitt stora stöd och fixare efter att min man gick bort. Jag är så glad att ha mina föräldrar så friska och aktiva, det är en av fördelarna att bli förälder i unga år att barnen helt plötsligt känner sig nästan jämnåriga med sina föräldrar. ;)

Halva semestern avklarad och två hela njutbara veckor kvar!
En liten resa väntar...det längtar jag efter nu.
stor KRAM
torpmormor


4 kommentarer:

 1. Visst är det så att sommaren erbjuder en hel del kalas och härliga sammankomster! Underbart med barnbarn och en pappa som verkar pigg. Lycka att ha sin pappa kvar i livet!
  Bara att njuta på, den lilla tid som är kvar av sommaren, eller....vi vet ju inte riktigt hur länge den varar, det kan ju bli "Brittsommar", så vem vet! Vilka härliga bilder!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Oj, då blir det många tårtkalas! Lycka att få ha sina föräldrar kvar i livet.

  Ha en fortsatt fin semester!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Naw,så herlige bilder. Ser ut som en meget fornøyd jente. Ønsker deg en fin tirsdag.
  Klem C

  SvaraRadera
 4. Samma här. . . de flesta fyller år mellan juni och augusti! Men vi är utspridda över hela landet så det blir inte så många tårtkalas! Härliga bilder du bjuder på!
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!