onsdag 3 juli 2019

vilken kanonlördag!


Alla perenner, träd och buskar blommar så överflödigt detta år, fort går det också så det gäller att hänga med och njuta... Ja njuter verkligen och tackar högre makter att jag har denna trädgård som hjälper mej till glädje och tacksamhet och att kunna gå vidare. 


 Lördagen bjöd på festligheter Deluxe minsann. Vi firade en vän som jubilerat tidigare i år med en god middag, bubbel i glasen och som avslutning en härlig konsert med Peter Jöback. Allt gott!
torpmormor


3 kommentarer:

 1. Du har verkligen en helt ljuvlig trädgård och jag kan tro att du gläds åt den! Ja, så snabbt allt går med blomningen, man hinner ju knappt med förrän nästa sort är utblommad. Jodå, vi fick 7mm regn igår, men idag är det kyligt och blåser som attan, även om solen skiner!
  Vilken jättetrevlig lördag du hade! Verkligen roligt med lite festligheter ibland och konsert på köpet!
  Ha fortsatt sköna julidagar!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig dag! Jag gillar Peter Jöback. Ödmjuk kille och sjunger bra. Ja så härlig trädgård du har. Här blev kyligt och regn. Raggsockor på. Har skjutsat äldste sonen till Arlanda för en månad i Kina. Så kommer nog känna mig lite frusen tills jag får sms att han är på plats. Men glad för hans skull såklart.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Du bor ju verkligen helt fantastiskt fint, med eller utan blomning!
  /Anette

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!