torsdag 28 februari 2019

nya vanor


När livssituationen blir en annan så gäller det att skaffa nya vanor. Att äta ensam tex känns ju så himla sorgligt. Men nu sitter jag med datorn som sällskap och det går ju faktiskt riktigt bra. Jag bloggar, kollar på kläder, resor, recept. Jag tycker liksom att datorn känns lite mera rejäl som sällskap än mobilen... ;) 

Kram
torpmormor

5 kommentarer:

  1. Det måste säkert till en hel del nya val och förändringar efter en sån förlust. Svårt, men nödvändigt att hitta egna lösningar och ja - ibland är datorn säkert en välsignelse där man kan hitta lite sällskap och stimulans.
    Allt gott till dej så här i början av marsmånaden!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  2. Go lördag på dig! Ibland är datan och paddan bättre än mobilen även för mig. Jag har ju också min blogg med blogspot.com ..... tyvärr kan jag inte blogga med mobilen som är ett stort hinder för mig. Kan du lägga in nya inlägg från din mobil? Jag förstår inte vad som är fel liksom, när jag försöker så står det att det inte går i denna version iOS. Har du några råd?
    Trevligt att följa dig och vi bor ju i samma län. Uppland.
    Kram Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Jag kan inte heller blogga från mobilen eller paddan. Det blir helt tokigt med bild och text. Det är ju lite synd för det vore ju väldans smidigt...
      Nu ska jag titta in på din blogg!
      Kram

      Radera
  3. Livet är så förunderligt. Man får bara vara med och anpassa sig.
    Du har dukat så fint åt dig. Har du möjlighet att ibland luncha med andra?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, lite fint får man allt unna sig trots att man äter ensam. Jag lunchar ju tillsammans med vännerna på jobbet, och på helgerna kommer oftast barnen hem. Men visst blir det ensamma frukostar och middagar ibland...
      Kram snälla du1
      /Annica

      Radera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!