måndag 8 september 2014

strålande dagar!


Vilka strålande dagar vi får njuta av, är det detta som kallas indiansommar månntro...
Har inte räknat alla skottkärror med småäpplen vi kört bort, men många är det!


Sådär ja, nu ser det ju riktigt skapligt ut. Men man behöver bara vända ryggen åt så är det fullt under trädet igen... Nu är det dags för måndagspromenad med en väninna. Vi kallar det veckans "pratpromme" för det blir nog mera prat än motion... ;)

Ha det gott!
torpmormor

4 kommentarer:

 1. Jisses, vilket äppelträd! Jag förstår att Ni har precis som jag har det. Men tittar jag upp i mitt träd så ser jag att det är på upphällningen. Idag måste jag börja koka äppelmos av äpplena nere i trädgården. Det känns oerhört tungt måste jag erkänna, blir nog tvungen att ta i med hårdhandskarna för att få lite fart på mig själv...det blir ofta så på nåt konstigt sätt.../Lilla gummann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till med äppelmoskoket! Kommer man bara igång så brukar det gå med en ryslig fart... :)
   /Annica

   Radera
 2. Jösses vad mycket äpplen.. Synd att så mycket förfars bara..
  Ser i ditt förra inlägg att ni också hittat Borkbo-suringen.. Den hittade vi förra sommaren och den är nog den godaste strömmingen just nu..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vad gör man med alla äpplen?... Tröstar mej med att rådjuren har att smaska på under vintern. Det var första gången vi testat Borkbo-suringen, inte högsta poäng av mej dock. Jag gillade Kallax inläggning bäst detta år. Men det är så roligt att jämföra och att hitta nya sorter!

   Ha det gott!
   Annica

   Radera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!