söndag 28 september 2014

höstsöndag i Gysinge


Idag har det varit höstmarknad i Gysinge. Solen sken och det bjöds på provsmak av hemlagade delikatesser. Vi köpte potatis och lagrad getost med oss hem. Sedan blev det ett besök på Gysinges centrum för byggnadsvård. Det är alltid så mysigt att få sig lite inspiration i deras fina visningshus på gården.
( Håll till godo med lite halvsuddiga mobilbilder.) 


Åhh, detta kök! Jag skulle kunna ta mitt pick och pack och flytta in direkt!


Jag fick stålsätta mej från att inte krypa ner i sängen...Här i läslampans sken skulle jag kunna sitta och fila på mina memoarer.Blir det för långtråkigt så bjuder jag in mina vänner på fest i stora salen, där det finns gott om plats för många kära matgäster!

Drömma kan man alltid...
Jag har iallafall en femkilos potatissäck och en god ost att gotta mej åt! :)

Kram
Torpmormor4 kommentarer:

 1. Vi har också varit vid Gysinge men för flera år sedan. Kan inte minnas att det fanns något visningshus då men det såg ju hur snyggt som helst ut. Vi var bara in på den där byggnadsvårdsaffären men där var det ju så dyrt att man inte ens kunde köpa sig en endaste liten smidd spik. Nä, det blev till att åka hem och räta upp några gamla spikar och det gick bra det med./Lilla gummann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ganska rejäla prislappar... men det beror ju förstås på vad man jämför med. Det finns även mycket gammalt begagnat i byggnadsmaterial om man håller på att restaurera gamla hus. En liten pumpflaska med linojesåpa passade min plånbok för dagen... ;)
   /Annica

   Radera
 2. Hej! Härligt att titta in hos dig. Jag följer dig även på Instagram för jag gillar verkligen dina bilder. Jag har lagt ut bilder på gubbens Amazon som du kan titta in på om du är sugen. Jag tror nämligen att vi bor i samma län. Vi har även en annan gammal goding i garaget en Ford Edsel från 1958 också. Ha en trevlig solig måndag! Kram Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marie!
   Vad spännande! Jag ska kika in hos Dej på direkten.
   /Annica

   Radera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!