onsdag 29 april 2020

naturtröst


Nu gäller det att ta in, stanna upp, spara i minnet allt det vackra som naturen förser oss med.Det är nog extra viktigt detta år, när allt kretsar kring oron över framtiden och ensamhet för många av oss.


Tomaterna och växthusodlingen är min glädje och energipåfyllning. Att träffa nära och kära utomhus känns ju bra, men oj vad jag saknar att krama om dem...


Alla underbara vitsippor som omringar min gård just nu är så magiskt vackra att det nästan gör ont i själen...  Vi har så mycket att vara tacksamma för, det gäller "bara" att stanna upp ett slag, och det är inte alltid så enkelt. Genom att lägga mej ner i gräset och ta en bild så ser jag naturen på ett helt annat sätt. Problemet är bara när jag ska upp igen... :)

Allt gott
torpmormor

3 kommentarer:

 1. Vilken vacker bild på björken där! Ja, vi har verkligen något att glädjas åt - våren nu när den är som vackrast och skirast. Dina tomater verkar frodas också. Tänk, när det blir dags att skörda!
  En märklig tid som vi nog aldrig kommer att glömma! Närheten till de kära är värst, men samtidigt får vi vara glada att vi är friska. Säkert kommer vi alla att få nya perspektiv på tillvaron - hoppas på bättre.
  Ha en så fin Valborg som det bara går och njut av våren.
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Javisst är naturen vår största tröst just nu. Förresten, det är den ju alltid men ännu mer i denna pandemitid. Jag promenerar i stadsparken varje dag och ser hur det växer. Lyckliga alla som har sina trädgårdar att vistas i.

  Glad Valborg önskar jag dig.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder! Javisst är man tacksam för allt i naturen och trädgårdarna nu. Trösterikt.
  Jag är ju ny på växthus. Har inte vågat sätta ut tomaterna än. De åker ut och in. Har du värmefläkt i ditt växthus? Önskar Dig en fin maj månad!
  Kram Annika

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!