lördag 18 april 2020

naturenergiVår bästa tid är nu, men detta år känns det inte så där sprudlande underbart med naturens under. Hela tiden finns oron över sjukdom, hosta, nysningar, närhet och avstånd. Råkar en person hosta till så reagerar man omedelbart med både rädsla och ilska. (kanske hen borde stannat hemma...)


Men en härlig skogspromenad efter jobbet, rensar både hjärna och oro. Jag är så glad över att bo på landet och bara ta ett steg ut så är jag i skogen med vitsippor och blåsippor så långt ögat når.


Påskhelgen blev lite ensam, men på påskaftonen träffades vi utomhus och grillade korv, gräddade våfflor och hade lite påsktävlingar i all sin enkelhet. Denna påsk kommer vi nog alltid att minnas som Corona-påsken...

Ha en fin helg vänner!
Kram torpmormor

4 kommentarer:

 1. Vilken ljuvlig bukett vitsippor! Tusen tack för din rara kommentar hos mej. Ja, vilken tur att vi ändå har våren och allt vackert runt omkring oss. Jag bor också, numera på landet och har gångavstånd till mitt torp dessutom. Såååå glad för det! Ja, kanske har våren kommit lite längre här hos mej - bor ju i norra Östergötland. Idag var det däremot isande kallt i vindarna här. Härligt att ändå kunna träffas utomhus nu. Det ser så mysigt ut!
  Ja, denna vår kommer nog att gå till historien. Riktigt läskigt är det att vistas bland folk, och jag undviker verkligen det, men måste ju ändå handla ibland, och då känner jag en viss panik. Man håller andan om man möter någon t.ex. Helt galet känns det. Det gäller att hålla huvudet kallt. Men att behöva gå till ica med livet som insats känns inte helt lugnt.
  Ha det så bra du kan och sköt om dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Åh så jag längtar efter att få träffa min familj på riktigt. Det är det värsta med att vara isolerad. Måtte detta snart vara över.

  Älskar kannan med vitsipporna!

  Må gott.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Så mysigt att ses utomhus ändå! Vitsippor och våfflor! Ja jag längtar efter att allt blir som vanligt igen. Jag hade i citronrasp och vallmofrön i våffelsmeten. Kändes lite vårigt.
  Kramar Annika

  SvaraRadera
 4. HERPES är en allvarlig och återkommande sjukdom som inte kan botas genom läkemedel eller injektioner av de amerikanska läkarna men det bästa sättet att ta itu med Herpes är genom att ta naturliga örter medicin för det, jag har läst om DR JAMES den stora herbalistläkaren som botade mig från herpes med hans kraftfulla örtmedicin. Jag kontaktade honom för att veta hur han kan hjälpa mig och han sa att jag aldrig skulle oroa mig för att han skulle hjälpa mig med de naturliga örterna! Efter två dagar efter att ha kontaktat honom berättade han att botemålet var klart och han skickade det till mig via UPS SPEED POST och det kom till mig efter 3 dagar! Jag använde medicinen som han instruerade mig (MÖRNING och kväll) och jag blev botad! Det är verkligen som en dröm men jag är så glad! för människor som lider av herpes och andra sjukdomar bör kontakta honom för sin örtmedicin eftersom jag är ett levande vittnesmål och jag botades av herpes och hans medicin är legitim. Jag skickade honom vad han begärde och han skickade mig sin medicin som jag tog i tre goda veckor och idag är jag här ute med negativt resultat. när jag gick på testet var jag så glad efter att ha gått igenom hans medicinering. du kan nå honom via VIA E-post drjamesherbalmix@gmail.com eller whatsappnummer: +2348152855846

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!