onsdag 19 juni 2019

trall-all-all


Hurra, trädäcket är iordningställt och invigt flera gånger om!
Så skönt att kunna sitta där i midsommar och slippa se "hålet" efter badtunnan.


Stolarna gungar så skönt, det är rakt lite meditativt att sitta där och smågunga och lyssna på koltrasten om kvällarna. Nu mullrar åskan här, så det blir nog till att vrida av dator och modem...

Allt gott!
torpmormor

5 kommentarer:

 1. Så klokt att ta bort badtunnan till förmån för veranda och möbler med "gung". Säkert skönare att gunga där än i tunnan. Glad midsommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Vilken fin uteplats! Där kan du njuta i sommar!
  Här har det både åskat och regnat skyfall! Regnet tackar man ju för, men åskan kan man vara utan!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Härlig veranda och stolar med gung. . . !!! :-) Där får du njuta i sommar!
  Ja med vädergudarna vet man aldrig här ömsom sol o ömsom regn o åska! Kanske kan det ändå bli midsommar utan paraply!
  Glad Midsommar önskar jag dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. De där "gung"stolarna är så sköna. Brukar vara krig om dem, åtminstone i trädgården hemma hos mina närstående. Hoppas du får en fin midsommarhelg tillsammans med dina kära.

  Midsommarkramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!