söndag 9 juni 2019

härliga pingstdagar


Vilket UNDERBART pingstväder vi fick njuta av. Här har det varit full rulle med snickarhjälp av svärsonen och barnbarn. Takkupan som syns uppe på vinden på huset i bakgrunden behövde repareras och det fixades på en dag. Så skönt, det har varit ett orosmoment då jag visste att det var något som min man tänkte ta tag i denna sommar. Nu blev det plåt på kupan istället för tegel, men vad gör det, kan väl vara nåt flygplan eller en fågel som ser skillnaden... ;)


Arbete på hög nivå!

Ha en fortsatt fin helg!
torpmormor


3 kommentarer:

 1. Så skönt att få hjälp med väsentligheter! Åh, vilken rar liten stuga!
  Fortsätt och njut av junidagarna och att kupan är fixad!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Det gäller att komma sig för att fråga om hjälp, lite svårt när man haft en händig man som fixat allt. Men nu är det fixat och du kan pusta ut.

  Önskar dig fina dagar.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!