tisdag 11 juni 2019

lyxvecka


Jag har tagit en veckas semester. Det känns rysligt lyxigt att vara ledig bara sådär. Men så lat som Thomas kommer jag nog inte vara, det är mycket som står på agendan denna vecka. Tre skolavslutningar hos barnbarnen och mycket trädgårdsjobb.


Min bror och brorson hjälper mej att återställa trädäcket efter att jag har avyttrat badtunnan som jag inte känner lust för längre...


Det kommer att bli bra det här. Jag har beställt en möbelgrupp med härligt "gung" i stolarna som kommer passa finfint där.


I en låda hittade jag en present som jag lagt undan inför kommande trädgårdssäsong, en underbar tvål som gör händerna fantastiskt mjuka efter trädgårdsstök. Den kommer från Klockargårdens i Norberg och rekommenderas verkligen!

Önskar Er alla en fortsatt fin vecka!
torpmormor
4 kommentarer:

 1. Så härligt det ser ut! Så fin hjälp du får och såna stolar med gung är ju det skönaste. Vilken bra present! Vår stuga ligger inte långt från Norberg. Ska komma ihåg att kika in på Klockargården ifall det blir en utflykt åt det hållet. Bra grej att ge bort men även för egna händer.
  Kram och fortsatt skön semester! PS.Tycker Thomas är ett så fint och roligt namn på en katt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Det ser verkligen härligt ut och din katt visar hur du ska leva!
  Härligt med lite hjälp också, så man får det som man vill ha det.
  Ja, en härlig tid nu, men visst, många saker som händer också - examenstider och födelsedagar och en trädgård som ska skötas inte minst, men härligt är det!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du är fantastisk som tar tag i projekt som du inte vill ha kvar. Handlingskraftig mitt i all kaos som jag anar du fortfarande har inuti. Så snälla och hjälpsamma anhöriga du har runt dig, de är guld värda. Stolar med gung, jo jag tackar jag! Perfekt kommer det att bli.

  Ha en fin dag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!