onsdag 22 maj 2019

försommarfägring


Det är svårt att vara ledsen när det är så galet vackert ute i naturen! Jag känner enorm tacksamhet över livet, då jag nu vet hur skört det är. Jag känner även en enorm sorg över att min bästa vän i vått och torrt inte får uppleva detta mera...


Men jag pysslar i trädgården, klipper gräs och planterar som aldrig förr. Det ger energi och kraft.


De första liljekonvaljerna har slagit ut! Väninnan och jag har bråda tider nu, det blir plockning var och varannan kväll... Det gäller att hinna njuta av fägringen! :)

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram
torpmormor

6 kommentarer:

 1. Har också varit ut på en liljekonvaljplockartur, nu luktar det underbart här hemma.
  Ha det gott
  Kulturtanten

  SvaraRadera
 2. Ja naturen och trädgården är nog väldigt helande för många. Tänker på Dig!
  Sköt om Dig och njut av försommarfägringen och liljekonvaljerna.
  Kramar Annika

  SvaraRadera
 3. Visst är det en härlig och kanske trösterik tid just nu. Naturen ger ju så mycket och är både läkande och helande för oss.
  Det låter ljuvligt med konvaljplock och trädgårdsfix och att bara få vistas i allt det vackra. Känna dofterna och uppleva allt det vackra. Önskar dej sköna majdagar när det är som allra bäst och tusen tack för hälsningen hos mej!
  Kramar
  LIsa

  SvaraRadera
 4. Så svårt när försommaren är som vackrast att inte ha sin livskamrat vid sin sida. Men han finns alltid med dig. Så mycket du får lära dig att klara själv... men du kan! Önskar dig fina dagar trots ditt svåra.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. En nydelig tid nå,og alt går så fort. Må bare prøve å nyte alt sammen på en og samme gang.
  Kan skjønne at du savner din venn.
  Ha en fin fredag.
  Takk for at du deler.
  Klem C

  SvaraRadera
 6. Bästa Annica, livet är inte lätt speciellt när den käraste livskamraten inte finns vid din sida. MEN jag tror att han vakar över dig och allt du gör. Prata med honom - berätta hur du tänker och hur du vill göra. Det kan låta konstigt att prata med någon som inte syns med blotta ögat. Men vem vet en vacker dag kommer han kanske visa dig att han är nära dig.
  Liljekonvaljer är en av favoritblommorna för mig. Var ute på föräldrarnas land i Vänge och gick då i skogen - där var de inte riktigt färdiga än. Men nästa gång.
  Tack för ditt svar om arbetsplatsen din. Låter spännande - hoppas att kunna göra ett besök i sommar.
  Tänk att dina döttrar odlar och står i. Hon som hade i Tunaberg har hon en liten stuga där också eller odlar hon bara på en odlingslott?
  Bamse kramen

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!