onsdag 21 maj 2014

anar ugglor i mossen


Tänka att äntligen har jag fått träffa min vän som håller mej vaken om nätterna! Hen tänker antagligen bosätta sig granne med oss i den gamla asken. Spillkråkan har sett till att det finns stora fina lägenheter. Men tycker ni inte att den ser lite trött och tufsig ut? Är det normalt att den sitter och formligen glor på mej nästan hela dagarna? Men på nätterna är det fart på hen, så det verkar ju inte vara så stora fel.


Det är verkligen fantastiskt att bo med naturen runt stugknuten!

Hoo hoo på Er!
Torpmormor
4 kommentarer:

 1. Kan det vara ugglan Helge möjligen? Kanske det är arten rugguggla helt enkelt. Den sorten tillhör nämligen jag...hehehe.../Lilla gummann

  SvaraRadera
 2. Härligt på landet! Jag har duvor i den berömda "häcken",ser dom inte men det är ett väldigt kuttrande.

  SvaraRadera
 3. Men vilken underbar granne.. Hen skulle jag också vilja träffa..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det härligt att få ha naturen så nära! Vi har också haft en uggla hos oss. I skogen alldeles bakom vår tomt är det full aktivitet om nätterna med orrarna som håller på med sitt orrspel. På stranden nedanför går tranorna med sin styltiga gång och i sjön håller svanarna till.
  Ett fasligt ljud blir det av dem men det är bara mysigt!
  De som jag tycker låter lite kusliga är enkelbeckasinerna! Tänk vilket spöklikt ljud de kan åstadkomma! Ljudet kommer visst från vingarna som vibrerar då de slungar sig neråt i flykten!

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!