lördag 9 november 2019

...det var ett tag sedan


Förra veckan hade jag "semester" tillsammans med barnbarnen. Den yngsta av dem tillbringade hela åtta dagar hemma hos mormor. Känns bra att kunna hjälpa till under lovet, men jösses vad slut man blir trots att de börjar bli riktigt stora nu.

Tröttheten och anspänningen inför alla helgons dag resulterade i en rejäl förkylning, som jag botar med vila, te och honung nu i helgen...


Jag hann plocka de sista "trattisarna" innan snön kom igår kväll. Jag känner mej sjukt nöjd då jag verkligen inte är en svampplockare. Dessa hittade jag typ 10 meter upp i skogen bakom huset, så nu vet jag till nästa år. :)Adventsmossan står i vedboden nu, redo för hyacint- och ljusstakspynt.


Alla helgons dag blev en vacker minnesdag med ljuständning i kyrkan och många fina vänner som samlades här hemma efteråt. Vi tände även ljus på verkstadsbron, där det känns som han är mest närvarande. Starka känslor men väldigt fint.

Ha en fin helg govänner!
från en snorig torpmormor

2 kommentarer:

 1. Att orka hänga i en hel vecka med barnbarn runt sig är värd en medalj!
  Fint att ha många kära runt sig i svåra stunder. Så fint med ljusen på verkstadsbron.
  Hoppas du fått vila upp dig på jobbet och att förkylningen börjar släppa nu.

  Söndagskramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Mysigt för Dig och barnbarnen! Härligt med mossa och trattisar. Vi fick en påse på trappen av en kompis. Så blev både till soppa och frysen. Så fint med ljusen på bron.
  Ja mycket känslor en Allhelgonahelg. Vi hade begravning på oktobers sista dag för min mans bror. Ledsamt men blev också så varmt och fint.
  Ganska precis ett år sen min pappa gick bort också.
  Känns fint att tända ljus och tänka på ljusa minnen och bra stunder som varit.
  Kram Annika

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!