onsdag 16 oktober 2019

pumpatider


Jag fick en pumpa av svärsonen, och jag kan väl ärligt erkänna att jag inte är så förtjust i pumpor och allt vad halloween innebär. Men denna var ju ljusgul och diskret, så TACK sa jag!  ;)


Har heller aldrig gröpt ur en pumpa tidigare, men skam den som ger sig. Med knivar, soppslevar och gud vet allt så fick jag iallafall ur fruktköttet så det gick att gå lös med borrmaskinen.

Ivrig som jag är så förstår jag ju nu att det vore bra att markera där jag ville ha hålen, men mina kom lite" hipp som happ" och det får duga... hihi 


Med ett ljus inuti så lyser pumpan riktigt vackert om kvällarna på verandan.

Ha det gott!
torpmormor

3 kommentarer:

  1. Vilken höstmysig veranda! Jag älskar pumpor (även om jag gärna är utan halloween). De är så fina dekorationer när blommorna vissnar för säsongen. 5-åringen odlade små prydnadspumpor, men det blev bara 2 stycken. Tur att svärmor lyckades bättre, för vi fick en hel Ikea-kasse med pumpor av henne i helgen. Så nu är det höstpyntat både utomhus och inomhus! Såg ett test på instagram, där hon provade att spraya pumporna med ättika för att de skulle hålla längre. Hon skulle återkomma med resultat. Det vore ju bra om det funkade. Ha en fin kväll! /Cecilia.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker din pumpa blev jättefin! Jag är inte heller någon vidare vän av Halloween, men denna blev riktigt fin!
    Tusen tack för din medkänsla i mitt inlägg!
    Kramar
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Hoppar gärna över Halloween! Men din pumpa blev både vacker och mysig. . . skulle vara kul att se den upplyst!
    Trevlig Helg!
    Kram


    SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!