torsdag 9 oktober 2014

tänk att jag gillar't...


När jag tittade ut i morse såg det ut som någon hängt upp ett grått skynke utanför fönstret. Tänk att jag gillar det här gråa fuktiga höstvädret. Jag gillar doften av höst, en unken lite dov doft som omsluter en på ett mjukt sätt. Mossan är mjuk och frodig, skogsstigen är magisk att gå på och man blir alldeles frisk och rosig i hyn av den fuktiga luften. Jag tror detta väder är bättre än ett lyx-serum för huden!


Jag hoppas och tror att ingen såg mej när jag stack ut kameran genom farstudörren endast iklädd gammelsärken...;)

Kram
Torpmormor

6 kommentarer:

 1. Jag håller med Dig! Jag fullkomligt älskar regn och dis och höstmörkret som kommer över oss mer och mer. Nästa gång Du är ute och löper i bara nattskjortan, glöm då inte reflexvästen bara, så är allt frid och fröjd.../Lilla gummann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att vi är flera som gillar dis och dimma! Jag kanske ska börja ha reflexvästen som nattskjorta så många gånger som jag släpper ut och in kattskrället om nätterna...;)

   Radera
 2. Fina bilder och supersött lusthus. Här är vi också ute och ränner i underställen. Inget konstigt att möta grannen i nattlinne och liten jacka när man hämtar tidningen och att man själv står där barbent i gummistövlar fast frosten ligger. Nej, här ska det mer till för att nån ska höja på ögonbrynen.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Jaa det är verkligen vackert!!!

  SvaraRadera
 4. Jag kan också tycka att höstluften är skön! Och säkert är höstluften för hela kroppen! Men jag vet inte riktigt om jag gillar hösten så mycket.. eller egentligen har jag inget emot hösten, det som känns jobbigt är vetskapen om att vi har en alldeles för lång vinter framför oss när hösten kommer! Hösten kunde gärna dröja kvar lite längre så vintern blev kortare! :)

  Ha en riktigt skön helg!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Jag gillar det också, jag älskar hösten, så härliga dofter och lugnet (även om det förekommer höststormar)!
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!