tisdag 28 oktober 2014

funderingar och kaktusblommor


Tänk att min gamla novemberkaktus levererar varje år! Både till påsk och i november. Den ser inget ut för världen och jag tror alltid att denna gång blir det inga blommor. Men plötsligt är den full med knopp...
______________

Nu har det gått 8 månader sedan jag sa upp mej från mitt arbete. Kan inte fatta att tiden gått så fort. Inte en endaste dag har jag tyckt att det varit långtråkigt, jag njuter varje dag! Tanken var att jag skulle ge mej själv ett halvår/år att bara vara och tänka på mej själv, min kropp och mina onda tummar. Men en liten stress börjar gro i mej nu... Vad vill jag göra!? Finns det något jobb som passar mina onda händer!? Tankar och funderingar börjar så smått surra i mitt huvud. Men oftast slår jag bort tankarna, för det kommer nog att ordna sig, hoppas jag!

Ha det gott!
Torpmormor

6 kommentarer:

 1. Novemberkaktusen är så vacker och nu är det nog dags för mig att köpa en eftersom jag inte lyckades med den förra.
  Just nu känner jag att jag också vill säga upp mig, orken räcker inte och tiden räcker inte till mina barnbarn. Har bett att få gå ner i tid men det verkar inte som det beviljas. Ja, vi får se ....
  H det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Så din blommar också?! Samma här, men nu är det tredje gången den blommar i år. Den blommade nämligen i sommar också!!!
  November, påsk och i juli! De här blommorna är ju helt otroliga och så vackra när de slår ut!

  Det låter spännande med din tillvaro! Säkert kommer det att dyka upp något när du minst anar!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att du hittar ett jobb som passar dig! Inte lätt när det onda sitter i händerna... En trogen vän, din vackra kaktus. Jag har flera, de blommar nästan aldrig, hmm.

  Tack för dina rara kommentarer! Ha en fin dag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Tråkigt med dina tummar och hoppas du hittar någon sysselsättning som passar dig. Det är något speciellt med de där kaktusarna som alltid vaknar till liv när man minst anar det :) Ha det gott. Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Så klok du är som stannar till och tar ett sånt beslut, som att tänka på dej själv och din onda kropp. Att leva i nuet är svårt men det bästa man kan göra !
  - Och vad sen framtiden har att bjuda dej på kan också bli en spännande upptäckt.
  Har också en november/påskkaktus som jag inte alls behandlar väl, men ändå gläder den mej med blommor två gånger per år !
  Varma kramar / Anneli

  SvaraRadera
 6. Låter som ett klokt beslut att investera lite tid i sig själv om man har möjlighet.
  Det löser sig säkert Du verkar vara en så positiv person.
  Fint med vit kaktus. Jag hade en jättestor hälften jul och hälften påsk fast röd som jag fått som liten flicka men tyvärr fick jag ge upp den hade till slut ingenstans att ha den. Den blev så omfångsrik.
  Kram Annika

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!