lördag 14 juni 2014

skolavslutningVisar några bilder från barnbarnens skolavslutning. Sommarlovet firades verkligen in med buller och bång, för värre åskväder har jag nog inte upplevt sedan jag själv var barn. Det blir något att minnas, tröstade vi vuxna då barnen blev rejält uppskrämda. Det mullrade och vibrerade så kraftigt att en blomkruka föll ner från en hylla...

Önskar Er alla en fin lördagskväll!
Torpmormor

1 kommentar:

  1. Oj! det måste ha åskat ordentligt då t.om. en blomkruka föll! tur att det fanns vuxna som kunde trösta
    Vilka vackra lupiner och jättevallmo du hade i ett tidigare inlägg! Såna skulle jag vilja ha många av och gör vad jag kan för att få hit dem. Jag har försökt att så jättevallmo men de verkar inte riktigt ta sig så bra! Jag har försökt både med försådd och direktsådd men än har ingen färdig blomma tittat fram! De borde väl inte vara så svåra tycker jag! Jag får väl försöka köpa någon färdig planta så ska det väl gå!
    Lupiner har jag också sått samt köpt på plantagen. Det känns lite galet att behöva köpa såna "ogräsblommor" men jag har ingen i min bekantskap som har några så jag får hoppas att de jag försöker mig på sprider sig och blir massor. Vi har stor tomt och jag har dem gärna på flera ställen! De jag sådde i fjol har kommit upp men än har sommaren bara just börjat hos oss så det är bara små blad ännu. Jag hoppas de blommar i år så får jag försöka att få fler av frökapslarna!

    SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!