lördag 4 oktober 2014

kanelbullar och tumvantar

Bild från en tidigare bakdag i mormorstorp

Kanelbullens dag. Ja, den dagen har verkligen blivit uppmärksammad. Lite läskigt tycker jag nog att det är, för visst är det ju en kommersiell högtid som många andra trots att den är ganska harmlös. Jag drog i mej en jättebulle hemma hos mor och far. Ska det firas så ska det, för hur läskig är en kanelbulle egentligen...


Jag måste bara visa några av mors fina stickade vantar. Hon har alltid en hög på lager, ifall det skulle behövas en present eller så... Raggsockor, vantar och hemstickade tröjor har vi gott om i familjen och det är GULD värt!

Ha en fin lördagskväll!
Torpmormor


4 kommentarer:

 1. Vilka underbara vantar! Vad duktig Din Mor är. Vår Mamma stickade till oss i hela familjen. Raggsockor, vantar och mössor och mycket därtill. /Lilla gummann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är riktigt fina vantar, nästan som små konstverk... Det är ju fantastiskt med hemstickat, det känns gediget och gammaldags rejält!

   Radera
 2. Men oj vilka vackra vantar!! Vilken lyx att få tillgång till så fina konstverk!

  Vi åt kanelbullar vi också! Jag brukar baka själv men just nu hade jag inga i frysen så det blev köpebulle. Jättestor! Varför ska bullarna man köper nuförtiden vara så stora!? De är ju en hel måltid!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!