söndag 7 juni 2020

fyra nyanser av grönt


Grönskan är så fantastisk just nu före midsommar, och tänk att detta år har jag tänkt till och tagit två av mina semesterveckor just nu när det är som vackrast ute.


På Mors Dag samlades vi här hemma, nästan hela barnaskaran och även min mor och far. Kaffekalas i trädgården men avstånd... Uteträffarna har liksom blivit en vana nu, men att få krama om sina närmaste är något en längtar efter. Läste att det går att kramas om en håller andan, dock får det bli en lite kortare sådan i så fall. hihi


Herrgårdspionen blommade i veckan, det är synd att blomningstiden är så kort. Men några dagar kan man njuta av de enkla men ljuvliga blommorna.

Ha det gott och njut av grönskan, govänner!
KRAM

5 kommentarer:

 1. Visst är det härliga tider nu med allt vackert och så klokt av dej att ta ut semester just nu.
  Visst kan man ses ute, och tur är väl det. Jag känner mej priviligierad som får bo på landet där det inte är någon trängsel på folk.
  Det låter ju jättehärligt med mors-dagsträff och vilken läcker tårta.
  Liljekonvaljtiden är verkligen ljuvlig och snabbt susar den också förbi.
  Har en liknande pion, som jag fått för ett par år sedan, men jag kallar den för Dillpion. Kanske är det samma? Snabb blomning har den också och man hann knappt med i år.

  Njut vidare nu och vi hoppas på fina junidagar framöver!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Underbart är kort, både när det gäller att hålla andan och trädgårdspionens underbara blomning!

  Ha en fin söndag och njut av ledigheten.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Hoppas Du får riktigt fina juni veckor! Härligt med liljekonvaljer och alla försommarblomster. Vilken läcker pion för att inte tala om vilken fin tårta. Mysigt att ni kunde ha en träff utomhus.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. En jättebukett av liljekonvaljer det är livskvalite får man sedan en bit tårta som den du fick då är livet gott att leva även i tider som dessa.

  SvaraRadera
 5. Vilken ljuvlig tårta på mors dag!
  Ja här blir det också kramar genom att hålla andan och stänga munnen. . . .!!! Men inte för länge så att någon tuppar av. . . !!! :-) Tänk vilka tider!
  Önskar dig en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!