söndag 21 februari 2016

Välkommen till Solrosen!Än en gång vill jag göra reklam för Solrosens Second hand och Café, där jag jobbar sedan drygt ett år tillbaka. Solrosen är ett socialt företag, som hjälper till att skapa arbetstillfällen för de som vill arbeta men har svårt att få ett jobb. Vi bedriver även kvinnojour och har ett jättemysigt café som också serverar enklare luncher. "Secondhanden" har två butiker, en med prylar och kläder och en med möbler och tillbehör.  


Vi har öppet onsdag-fredag 11-15 och lördagar 11-14.
Måndagar och tisdagar är det full aktivitet med att städa, baka, pynta, feja och plocka fram nya fina rengjorda och nystrukna varor!


Massor av gott och hembakat serveras i vårt mysiga café.


Ni hittar oss i Östervåla, fem mil norr om Uppsala, väg 272 mot Gysinge. 

 Jajjamensan, detta var reklam så det heter duga... ;)
Att jag gillar mitt jobb förstår ni nog... ;)

Kram
torpmormor

4 kommentarer:

 1. Jag kan tänka mej att du trivs med ditt jobb! Åh, så mycket spännande saker att ständigt omge sej mej! Ibland följer säkert en och annan grej med hem också! :)
  Ha en fin start på veckan imorron!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Ja, tror alldeles säkert att du trivs på ditt jobb! Spännande med alla prylar som kommer in och kul att göra det snyggt och intressant för kunderna.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Jag var där i somras och fyndade loss! Tror tillochmed att du betjänade mig. Underbart ställe att jobba på kan jag tänka mig.
  Ha de så fint!
  Kram Rebecca

  SvaraRadera
 4. Så välordnat det ser ut och fräscht! Förstår att Du trivs måste vara ett kul arbete. Så bra att Du gjorde lite reklam!
  Kanske man kommer dit endera dagen vem vet. Är ju inte alltför långt bort.
  Till Uppsala går ju bilen titt som tätt nu för tiden.
  Kram Annika

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!