fredag 10 april 2015

det rullar på...Då var påsken över och efter det några hektiska jobb-dagar. Idag landar jag och passar på att kolla till bloggen lite grann...Tusen tack och stora kramar till Er alla som troget tittar in trots att det är så glest med inläggen. Allt har sin tid och just nu känns inte bloggen prio ett. Men jag kommer absolut att fortsätta så ofta jag kan och har lust, för blir det alltför kravfyllt försvinner ju blogg-glädjen totalt.


Påskafton firade vi enligt tradition hemma hos föräldrarna, där träffas vi fyra generationer och äter, leker och umgås. Prickskytte med luftgevär är ett måste och detta år kan vi lugnt konstatera att den yngsta generationen regerade... ;)


Stora kramar och trevlig helg!
Torpmormor


5 kommentarer:

 1. Vilket härligt påskbord! Alltid härligt att träffa de nära och kära!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Visst är det trevligt med familjetraditioner! Maten ser så god ut, såhär veckorna efter påsk så blir man lite sugen igen:) Ha det gott i solskenet!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Mmmm, vad mycket gosaker du visar.. Bloggen är verkligen inte högst på listan den här årstiden inte..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att kunna träffas hemma hos föräldrarna! Jag förstår att de är rätt så friska då de fortfarande orkar bo i ett hus!

  Maten såg jättegod ut!

  Angående din kommentar hos mig om svårigheter att baka veganskt så kan det vara lite knepigt. Men mycket är enkelt. Så länge som det inte innehåller ägg så är det bara att byta smöret mot mjölkfritt margarin.
  Sen finns det mer eller mindre krångliga recept och jag håller mig till de enklare! :)
  På internet finns det också en massa recept och tips och det är värdefullt!

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram / Maria

  SvaraRadera
 5. Så härligt påskbord, blir nästan lite sugen på påskmat igen. Det är samma här, med bloggen alltså. Hinner inte alltid med, trots att jag tycker att det är så kul. Men det blir lite nu och då.
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!