måndag 10 november 2014

mörkt mörkt mörkt


Idag har fönsterlamporna varit tända hela dagen och det hjälper nästan inte hur många ljus man tänder, det är mörkt, mörkt, mörkt... Några smågranar är inplockade, men det behövs många flera innan jag är nöjd. Imorgon får jag allt ta mej i kragen och pallra mej ut i skogen. Det behövs mossa och granris, för vem vet när snön kommer. Men det dröjer nog, som det ser ut nu iallafall...

Önskar Er alla en mysig novemberkväll!
Torpmormor

4 kommentarer:

 1. Ja det behövs lampa hela dagen med detta gråa. Härligt nu när man kan börja och hämta hem finheter från skogen. Det ligger ett stort fång med granris på bänken, som mannen tog med sig hem från skogen igår när han var och sågade...hejja min man!! Fin kväll till dig. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är lite mysigt att det är så mörkt så man behöver tända, känns varmt och gott på nåt sätt. Till helgen ska jag ut och hämta smågranar och lite annat.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Mysigt med smågranar jag tog hem några från stugan sist. Mycket fint i skogen kottar och lite mossa. Men mossa kan jag nog ta direkt från gräsmattan såg jag igår när jag krattade lite ;)
  PS Det var just din fina väska som fick mig på symaskinstankar. Roligt projekt och fint resultat! Betydligt roligare än att fålla ;)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Riktigt nermörkt har det varit här också och jag har samma tankar som du - ut i skogen och plocka ett och annat! Novembervädret kan verkligen vara nyckfullt! Snön som vi fick tidigare smälte ju bort ganska snabbt, så du är det barmark igen!

  En fin och stämningsfull bild fick du till i alla fall!
  Ha en fin kväll!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!