måndag 17 november 2014

dagarna rasar iväg!


Om fem veckor är det dan före Dopparedan!
Det är svårt att fatta....denna höst har bara rasat iväg.
Är det flera än jag som upplever att det gått rysligt fort? Är det åldern eller det varma klimatet som är orsaken, ja vem vet. Snart är det jul iallafall, det vet vi med säkerhet!

Ha det gott alla fina!
torpmormor

7 kommentarer:

 1. Det är svårt att tänka sej att det är så snart! Har svårt med julkänslan när det är mörkt och bara grått! Din bild är däremot mycket stämningsfull och vacker och jag ser att din hyacint har slagit ut och säkert känner du lite juldofter inne då! :)
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Vilken jättemysig bild. Den kommer jag att härma från början till slut, bara så att Du vet. Har Du en kopparbunke till arrangemanget möjligen? /Lilla gummann

  SvaraRadera
 3. Oj, så långt du kommit! Vilket vackert arrangemang! Här har det inhandlats två hyacinter i knopp som möjligtvis slår ut till första advent. I år blir det inte så mycket pyntat i och med flytten. Jag får fira jul bland kartonger... och hos döttrarna:)

  Ha det gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Så fin bild! Ja, tiden går fort men det säger vi faktiskt varje år när det börjar närma sig advent och jul. Och det blir jul hur fort tiden än går så det är bara att gilla läget.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Stoppa tiden är ju lite svårt, så det är bara att hålla i sej och följa med så gott det går !
  Någon advents/julstämning har jag då inte känt av. Men ska köpa mej en hyacint och baka saffransskorpor så får vi se om det blir någon skillnad ;)
  Ha en fortsatt fin vecka !
  Kram / Anneli

  SvaraRadera
 6. Så vackert!! Härlig stämmning i bilden. Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Vilken fin bild! Du är så bra på att fånga stämningar i bilderna.
  Kollade kransstommen jag hade i inlägget. Den var köpt hos danska Madleys men verkar inte finnas kvar i sortimentet såg bara en tunnare modell på deras hemsida. Också fin. Har sett liknande på Panduro men med mindre hål mera som hönsnät.
  Kram Annika

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!