söndag 8 februari 2015

njuter av februarisolen!


Vilka kanondagar vi får njuta av i helgen! Solen värmer rejält och det droppar av taken. Snögumman har tappat flera kilon och jag kan säga att det inte är till hennes fördel... ;)


Yngsta barnbarnet är här i helgen. Vi åker sparkstöttning, vilket är ett nytt fortskaffningsmedel för henne. Så roligt att se hur hon sparkar fram på sin mammas gamla stötting. Det känns extra viktigt att stadsbarnen får uppleva sådant som att susa fram på byvägarna i fantastiskt sparkföre!

Ha en fortsatt fin söndag!
torpmormor

7 kommentarer:

 1. Idag har vi lika vackert! Långpromenad blir det efter lunch:) Fast nån spark har jag inte...

  Solkramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Synd att den läckra snögumman förlorar formen!!
  Jaa, barnen behöver känna hur roligt man kan ha med en sparkstötting! Jag har kvar min spark men vi har inte haft lämpligt underlag här men när det nån gång blir ska det bli åka av för de små.
  Ha en fin vecka!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vi tog också en tur med sparken. Men mycket liten färd då medarna var alldeles rostiga och det gick synnerligen trögt. Jag fick jobba och slita uppe på lidret en rediger stund innan jag ens fick fram en spark och så tog jag naturligtvis den som inte hade varit i drift på minst 25 år. Försökte "valla" med en ljusstump men det blev ingen skillnad att tala om. Men sparken dög alldeles utmärkt till att sitta på i solen.../Lilla gummann

  SvaraRadera
 4. Ja tänk om man kunde "töa bort " några kilon ;)
  - Förstår att ni har haft en underbar helg med detta väder ! - Och så himla kul att kunna ta en sparktur med barnbarnet...Det är lycka !
  Ha en fin vecka och sköt om dej !
  Kram / Anneli

  SvaraRadera
 5. Ja, tänk vad ofta jag längtar efter att susa fram på en spark. Här hos oss är det ingen som har en spark. Det är alldeles för kort säsong och vi får aldrig de där fina sparkvägarna..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 6. Så mysigt att kunna åka spark :)
  Vintern när den är som bäst, snö och sol

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Spark är ju så mysigt! Vi fyndade två begagnade för några år sedan. Just nu gick det inte att åka på isen i stugan. Det var blött sen fruset igen så man klev igenom ett lager. Men härligt när det går. Blir alltid glad när jag ser någon komma på spark till affären i byn. Ser äkta härligt ut.
  Kram Annika

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!