tisdag 16 december 2014

lite vitt önskas!


Nu längtar vi nog alla efter lite vitt på marken. Vi behöver allt ljus vi kan få nu för att må bra! Ett lyxproblem är; att det absolut inte går att fota inomhus utan blixten som jag ogillar... Så idag blir det en gammal bild med en svag decembersol och ett litet vitt snötäcke. Så vill vi ha det!

Nu ska jag brygga lite gott pepparkaks-kaffe, som jag köpte på "Bönor & blad" sist jag var i stan. Det smakar ljuvligt och sprider juldoft i hela huset!

Kram till Er alla!
mormor i torpet

5 kommentarer:

 1. Jo, nog är det vackert med snö men jag tycker det är skönt om det är bra väglag under julhelgen när många ska åka till flera ställen och ibland stressar, känns oroligt att det ska hända något. Vi får försöka vara ute lite den ljusa tiden på dygnet när vi är lediga så vi får lite och. Och snart vänder det¨!
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Det är visst flera än jag som tittar på gamla bilder när det var snö! :) Vilken härlig bild! Ja du, nån vidare julstämning blir det ju inte utan lite snö, även om jag inte är så glad åt snö, men just till jul.....!
  Det låter härligt med gott kaffe!
  Hoppas att du fick en fin stund där med kaffekoppen!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Ja, ska man se snö till jul så får man nog njuta av sina gamla bilder! Hoppas fortfarande på att det kanske kommer...

  Önskar dig en fin fortsättning på veckan.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Fin bild!!! Ja det får allt bli gamla bilder om man ska få se någon snö ;) Ha det gott. Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det trist att det dåliga ljuset gör bilderna så dåliga! Och uppe hos oss är det ljust där ute så kort stund nu så man hinner inte med så många fina utebilder heller! Men snart vänder det! Snart blir dagarna längre och längre i stället för kortare och kortare! Skönt!

  Det där kaffet lät inte dumt! Ska hålla utkik efter något sånt! :)
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram från Maria

  SvaraRadera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!