tisdag 23 september 2014

tisdagshälsning


Kikar in och lämnar en liten tisdagshälsning!
Ibland är det som att man inte riktigt hänger med i svängarna. Nu hoppas och längtar jag efter några lugna dagar igen. Sådana dagar gillas skarpt! ;)

Kram från torpmormor  
(som är totalt ledbruten efter gårdagens yoga-pass med ett uppehåll på över ett år.)

4 kommentarer:

 1. Ja, för det mesta går det med en rasande fart och man vill greppa lugnet - om det finns. När jag får lugnare tider ska jag börja med yoga igen, det är flera år sedan och jag saknar det.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mej är det väldigt viktigt med lugna perioder, andra vill ha full rulle hela tiden. Man är olika, men vissa tycker nog att det är lite konstigt att man ibland bara vill vara hemma och knappt orkar träffa andra människor periodvis. Allt har sin tid, rätt som det är blir man rastlös och då är det bara att köra igen... ;)

   Kram Annica

   Radera
 2. Jag känner igen mig i det Du skrev i svaret här ovanför. Yoga, det vore något för mig som verkligen är rastlös och tror att man måste hålla igång hela tiden./Lilla gummann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yoga är inte dumt alls, man kan inte fatta att träningsvärken kan bli så intensiv i hela kroppen. Man blir ju inte toksvettig precis... Vad smärtan beträffar så förstår jag att varenda muskel i kroppen har fått jobba.
   / Annica

   Radera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!