måndag 14 juli 2014

hemma igen!


Nyss hemkomna efter några trevliga dagar vid Gesunda-bergets fot. Vi har firat en god vän som har fyllt jämna år, så dagarna har handlat om god mat och festligheter.


Med linbanan gick det lätt att ta sig upp på Gesunda-bergets topp och njuta av den fantastiska utsikten över Siljan och Sollerön!


På en loppis hittade vi en tjusig PRO-flagga som vi ställde på middagsbordet. Då jubilaren ännu inte nått denna aktningsvärda ålder så var han synnerligen irriterad över detta och bad oss hela tiden att avlägsna flaggan. Men flaggan stod kvar frukost, lunch och middag... hihi! 
Stackars jubilaren, vilka vänner han har!


På Re-Laxens hantverksby gick vi länge och väl och tittade på allt.Mysigt fika och små spännande saker och kloka ord dök upp överallt.

Tänk så roligt det är att resa bort på små mini-turer några dagar och tänk så skönt det är att komma hem igen och skrota runt bland pelargoner, ogräs och oklippt gräs!

Kram 
Torpmormor


4 kommentarer:

 1. Vilken utsikt!! Kul med utflykter och vänner.
  Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart vacker utsikt var det, men lite läskigt att ta sig upp med linbanan...;)
   Kram
   Annica

   Radera
 2. Trevlig utflykt måste jag säga. Om Ni inte vill ha PRO-flaggan så kan jag ta över den för jag har känt mig som en pensionär i åratal...faktiskt...hehehe.../Lilla gummann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, flaggan tog hen med sig hem. Undrar om den hamnade på brännhögen...;)

   /Annica

   Radera

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!