torsdag 3 april 2014

pulled pork

                               

Har kört en Pulled Pork i ugnen hela kvällen. Doften har spridits i hela huset så magen har knorrat högt... Tog en kvällspromenad och doften kom mej i mötes en bra bit från huset. 

                                 

Det är ju så himla häftigt att riva sönder den med gafflarna! Den formligen faller sönder av sig själv!

                                  

Jepp, färdig att äta imorgonkväll tillsammans med surdegsbröd, Cole Slaw och lite grönsaker. 

Så här gör jag min Pulled Pork:

Ugn 125 grader

Slå i en burk krossade tomater i stora järngrytan. 
Hacka två gula lökar grovt och ha i. 
Lägg en en fläskkarré på dryga kilot ovanpå detta. 
Salta. 
Häll över 1,5dl färdig American barbequesås av rökig variant. 
Dra över lite chiliflakes och lite vitlök. 

Låt stå i ugnen ungefär 7timmar. 
Ös varje timme!

Riv sedan med två gafflar och blanda med den härligt goda såsen som den legat i!
Ät med tillbehör som jag skrev ovan!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad att Du tar Dej tid att lämna en liten kommentar!!